Als klein meisje werd ik door mijn ouders meegenomen naar de musical Elisabeth. Ik was betoverd door de jurken en de grootsheid van het theater. Het verbaasde dan ook niemand dat ik naar de modevakschool ging. Al snel werd duidelijk dat mijn ontwerpstijl erg theatraal was, ik probeerde verhalen te vertellen in mijn ontwerpen. Ik heb mijn stage gelopen bij Hillenius Bruidscouture in Haarlem, waar ik ontzettend veel heb mogen leren. En wat een goede basis heeft gelegd voor de rest van mijn carrière. 

 

In mijn eerste schooljaar werd de Mode Biennale georganiseerd in Arnhem met als thema Fetishism in Fashion, waar een schorten ontwerpwedstrijd voor uitgeschreven werd in het NRC. Mijn inzending werd goed genoeg bevonden om tentoongesteld te worden tijdens de Biennale. 

Dichtbij.nl

 


Naast mijn opleiding aan de modevakschool, heb ik mezelf continu geprobeerd te verbeteren en uit te dagen. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd, waaronder Patroontekenen bij HCH Modevakschool, Tutu Making bij Nottingham University en diverse losse workshops in verven, weven, spinnen en borduurtechnieken op diverse beurzen in Nederland.

 

 

Hieronder is een overzicht te vinden van alle projecten waar ik aan mee heb mogen werken de afgelopen jaren. Om op de hoogte te blijven van mijn werkzaamheden, verwijs ik graag naar mijn Facebook pagina of Instagram

Halloween miniserie - Fantasie Companie - Kostuumontwerp (2019)
Vergeet me niet - Dansvoorstelling voor Alzheimer stichting door Fleury Posthuma - Kostuumontwerp (2019)
Hehobros on tour - Kostuum ontwerp (2019)
T.R.A.U.M.A. Modecollectie (2019)
Superpiet - Het Alphense Sinterklaasjournaal – Ontwerp en vervaardiging (2018)
Zwolle aan Zee – Joosen en de Jager – kostuum advies (2018)
De Full Monty – De Graaf Cornelissen – assistent kostuumontwerp (2017/2018)

Book of Mormon - Carré (2019)
Soof de Musical – Cook-A-Dream - kleedster (2018)
Hans Klok's House of Horrors – Stardust International – Atelier / Kleedster (2018)
Showponies – More theaterproducties - Kleedster (2017 / 2018)
De Notenkraker – De Dutch Don't Dance Division - Kleedster (2017)
De Marathon – KemnaSenf / More theaterproducties – Kleedster (2017)

Tevens heb ik voor meerdere producties en productenten zenderbanden gemaakt. Voor meer informatie, zie de folder zenderbanden hieronder.

COMPLEX - Pilot Comedy Central - kleedster op set (ovv Foei Productions) (2019)
Sint en de Liedjespietjes - Videoland - kleedster op set (ovv Foei Productions) (2019)
De toekomst is fantastisch - VPRO - Junior Stylist en Kleedster op set (ovv Foei Productions) (2019)
Reclame BBQ Zomer - Jumbo - Assistent kleding (ovv Foei Productions) (2019)
Reclame Zomer - Lidl - Assistent kleding figuranten (ovv Foei Productions) (2019)
De toekomst is fantastisch Pilot - VPRO - Junior Stylist (ovv Foei Productions) (2018)

 

Op dit moment werk ik voornamelijk als freelancer voor o.a. Foei Productions en particulieren.