12/10/2019 Ik heb het zo druk gehad! De expositie is super goed gelopen, onwijs goed ontvangen en ik heb heel veel mensen gesproken waar het iets mee deed. En toen rolde ik zo door in opnames voor De Toekomst is fantastisch!  (vanaf 17 oktober te bekijken op tv!) mocht ik een paar dagen iets met Sinterklaas doen. Werd ik last minute (vrijdagavond 23.00 of ik de volgende ochtend om 8.00 kon beginnen) gevraagd voor Book of Mormon in Carré. En er komen nog veel meer toffe leuke dingen aan. Zo druk, dat ik ook geen tijd had om mijn website bij te werken. Dus nu, eindelijk, een update.

 

30/07/2019 Wow jongens, dat is alles wat ik op dit moment kan zeggen. Wow! Met nog twee weken te gaan tot de T.R.A.U.M.A. opening gebeurt er nu zoveel moois. Niet alleen heb ik de uitnodigingen verzonden, ik heb tevens een aantal mediaplatformen aangeschreven. En ik heb meerdere positieve reacties gekregen, oa van het Alphens Nieuwsblad, Studio Alphen en VROUW van de Telegraaf.
Kijk voor alles omtrent mijn collectie en de aritkelen en interviews op mijn pagina T.R.A.U.M.A.

 

 

12/07/2019 Mijn collectie is af! En de pagina is toegevoegd aan de website, hier te vinden. Op deze pagina vind je meer informatie over mijn beweegredenen om dit onderwerp te kiezen, waar je de collectie kan bezichtigen en uiteindelijk zullen hier ook de foto's te vinden zijn. 

 

 

01/05/2019 Er zitten nog wat bugs in de website. Zo is het de bedoeling dat de banners op de homepage uiteindelijk zullen leiden naar de pagina waar ze naar verwijzen. Maar verder is de site af. Mijn portfolio zal de komende maanden snel opgevuld worden, en leuke nieuwe projecten worden aangekondigd op Facebook en Instagram. Spannend!

 

 

31/03/2019 - Op dit moment ben ik nog bezig met het updaten van de website. Nog niet alle foto's staan er op, nog niet alle links werken, en nog niet alle pagina's zijn af. Wel is het voldoende om in ieder geval al even een kijkje te nemen. Ik hoop dan ook met twee weken helemaal rond te zijn, en de facebook pagina open te gooien. Houd het in de gaten!

 

 

Er zijn veel spannende nieuwe projecten die eraan komen, om van alles op de hoogte te blijven, is het het handigste om mijn Facebook pagina te volgen. Zo weet je zeker dat je niets mist!